PRVI LETNI KINO POD GRAJSKIMI ZVEZDAMI

Dragi ljubitelji filma in poletnih večerov pod zvezdami, ob začetku počitnic vas v četrtek, 4. julija 2024, ob 21. uri, z največjim veseljem vabimo na grad Podsreda, kjer bomo skupaj uživali v brezplačnem 1. LETNEM KINU POD GRAJSKIMI ZVEZDAMI.

Na velikem platnu pod odprtim nebom si bomo ogledali čudovit animirani film “ROBOTOVE SANJE (Robot Dreams)”, ki je primeren za gledalce nad 10 let. 
Ta risanka brez besed naslika barvito in toplo pripoved o pomenu prijateljstva. Film iz leta 2023 je nominiranec za oskarja in prejemnik številnih nagrad za najboljši animirani film leta.
Pridite in se prepustite čarom grajskega dvorišča, kjer bomo skupaj odkrivali čarobni svet animacije.
Na dogodku boste lahko uživali v prijetni družbi, pod zvezdnatim nebom, z možnostjo prigrizkov in osvežilnih pijač.
*Vstop je prost*, zato ne zamudite te čudovite priložnosti za nepozaben večer v družbi prijateljev in družine.

OSNOVNI PODATKI O DOGODKU:

Datum: četrtek, 4. julija 2024
Začetek: 21:00
Lokacija: Grad Podsreda
Film: Robotove sanje (Robot Dreams)
Vstop: PROST

O FILMU:

New York, iz zvočnikov donijo udarni ritmi osemdesetih. Pes preživlja večere enolično in osamljeno – večerja iz mikrovalovke, brezciljno preklapljanje TV-programov. Ko zagleda reklamo za robotskega spremljevalca, ne pomišlja dolgo in zavrti telefon. Paket z Robotom je kmalu pred njegovimi vrati. Pes in Robot v trenutku postaneta neločljiva. Nato pa zadnji poletni dan na plaži spremeni vse. Animirani film uspe brez besed naslikati barvito in toplo pripoved o pomenu prijateljstva in o izgubi. Naj te film odpelje v svet prijateljstva brez besed!

PRIJAZNO VABLJENI.

Pridite in uživajte v čarobnem večeru pod zvezdami s čudovitim animiranim filmom!

Registration

Forgotten Password?