VELIKONOČNI PRAZNIKI NA GRADU PODSREDA

Doživite praznično čarovnijo v prepletu zgodovine in tradicije.

Grad Podsreda vabi na nepozabno velikonočno doživetje: Te velikonočne praznike odkrijte čar našega gradu na VELIKONOČNO SOBOTO in VELIKONOČNI PONEDELJEK, od 10. do 17. ure. Potopite se v bogato zgodovino in očarljivo lepoto enega najbolje ohranjenih srednjeveških gradov v Sloveniji.

Pomembno obvestilo: Na VELIKONOČNO NEDELJO, 31. marca, bo grad ZAPRT, vendar bomo izjemoma odprti na VELIKONOČNI PONEDELJEK in ponudili edinstveno praznično avanturo.

Z APRILOM se veselimo vrnitve na REDNI ODPIRALNI ČAS: od torka do nedelje, od 10. do 17. ure, ko goste vabimo, da odkrijejo čudesa gradu v živahnem pomladnem času.

To veliko noč in vso pomlad Grad Podsreda ponujamo dejavnosti, ki združujejo tradicijo z zabavo, primerne za vse starosti. Od zgodovinskih ogledov z avdio vodiči do posebnih velikonočnih pustolovščin, na voljo je veliko za odkritje in uživanje.

Ne zamudite te posebne priložnosti za praznovanje velike noči in prihoda pomladi na Gradu Podsreda. Raziščite našo spletno stran za več podrobnosti o načrtovanju obiska in doživetju čarobnosti sezone v zgodovinskem okolju.

VABLJENI NA GRAJSKO VELIKONOČNO DOGODIVŠČINO

V času med 19. MARCEM in 7. APRILOM vas čaka nepozabna pustolovščina v sozvočju velikonočnih praznikov in pomladi. Raziščite grad z *GRAJSKO VELIKONOČNO DOGODIVŠČINO* in odkrijte skrivnosti, ki jih varujejo grajske sobane.
Posebna priložnost za sodelovanje v grajski igri iskanja pisank & spoznavanja grajske zgodovine. / Informativno & zabavno iskanje, PRIMERNO ZA VSE GENERACIJE. / Spoznajte grad na edinstven in zabaven način in se potegujte za ČUDOVITE GRAJSKE NAGRADE.
VELIKONOČNA DOGODIVŠČINA

KOZJANSKO, DEŽELA DOŽIVETIJ

Odkrijte, doživite, zaljubite se

Kjer se narava, zgodovina in kultura prepletajo v harmonični simfoniji raznolikih izkušenj. Na Kozjanskem boste odkrili pravo zakladnico doživetij – od romantičnih trenutkov in pustolovščin za družine, do kulinaričnih odkritij ter edinstvenih pustolovščin v naravi. Vabimo vas, da skupaj z nami raziskujete in odkrijete vse, kar ta čarobna pokrajina ponuja!

Registration

Forgotten Password?