ZAKLJUČEK VELIKONOČNE DOGODIVŠČINE IN NAGRADNE IGRE NA GRADU PODSREDA

Dragi obiskovalci in sodelujoči v nagradni igri,

Z veseljem sporočamo, da je naša velikonočna dogodivščina na Gradu Podsreda, ki je obiskovalcem ponudila edinstveno doživetje raziskovanja grajskih skrivnosti, uspešno zaključena. Zahvaljujemo se vsem, ki ste se podali na iskanje velikonočnih jajčk in skozi igro razkrivali zgodbe našega gradu.

*ZAKLJUČEK NAGRADNE IGRE*

Z velikim navdušenjem smo izvedli tudi zaključno žrebanje za čudovite nagrade, ki smo jih obljubili. Spodaj razglašamo srečne nagrajence:

  • Družinska grajska pustolovščina “Lov na Zaklad” za celo družino: VITA ŽLENDER
  • Jabolčni “Štrudl” za celo družino na Prazniku Kozjanskega jabolka: NATAŠA ERJAVEC
  • Ogled Gradu Podsreda za dve osebi: TEA KLOPČIČ
  • 2 skodelici z motivom kozjanskega jabolka: EVA GROS in SASHA SPITSINA

Čestitamo vsem nagrajencem! Glede prevzema in koriščenja nagrad vas bomo kontaktirali z nadaljnjimi navodili.

Zaključek velikonočne dogodivščine je na našem gradu prinesel veliko veselja in zadovoljstva tako nam kot vsem udeležencem. Zahvaljujemo se vsem za sodelovanje in upamo, da ste uživali v čarobnosti “najbolj grajskega”. Spremljajte nas še naprej, saj že pripravljamo nove dogodivščine in doživetja za vas.

Hvala, ker ste del naše zgodovine.

Lep pozdrav, Ekipa Gradu Podsreda

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?