ZAKLJUČNI KONCERT UDELEŽENCEV SEMINARJA ZA PETJE

V soboto, 8. julija, ob 17. uri, se nam pridružite na izjemnem zaključnem koncertu udeležencev Seminarja za petje v okviru Glasbenega poletja na gradu Podsreda.

Pod mentorstvom izjemne sopranistke in profesorice glasbe, Alenke Slokar Bajc, se boste lahko prepustili čarobnim glasbenim izvedbam talentiranih pevk. S koncertom bodo udeleženke seminarja pokazale vso svojo predanost, trud in pridobljeno znanje v času intenzivnega usposabljanja na gradu Podsreda.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da doživite vokalne nastope, ki vas bodo popeljali v svet glasbene izjemnosti. Vabljeni na nepozaben koncert, ki bo očaral vaše srce in dušo.

Več informacij: VABILO.

Se vidimo na gradu Podsreda!

Vstop je prost, vabljeni!

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?