DAN ODPRTIH VRAT GRADU PODSREDA

Grajski prijatelji, lepo vableni, da se nam v NEDELJO, 3. decembra, pridružite v prazničnem vzdušju na dogodku “TA VESELI DAN KULTURE”, ko bomo v Kozjanskem parku BREZPLAČNO odprli vrata Gradu Podsreda.

V nedeljo, 3. decembra, v Sloveniji slavimo »Ta veseli dan kulture«, s katerim obeležujemo rojstni dan našega največjega pesnika Franceta Prešerna, ki se je rodil 3. decembra 1800 v Vrbi.

Na ta dan kulturne ustanove širom po Sloveniji običajno brezplačno odprejo svoja vrata obiskovalcem in tako spodbujajo zanimanje za različne umetnostne smeri in nič drugače ne bo pri nas na Gradu Podsreda, kjer bo ves dan veljal PROST VSTOP za vse obiskovalce.

Obiskovalci si bodo lahko ogledali grajske prostore, številne zanimive razstave in zbirke, središče za obiskovalce Kozjanskega parka in biosfernega območja Kozjansko in Obsotelje in obiskali grajsko trgovinico.

Grad Podsreda bo odprt od 10. do 16. ure.

Toplo vabljeni, da se pridružite praznovanju!

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?