DAN ODPRTIH VRAT NA GRADU PODSREDA

Vabljeni na DAN ODPRTIH VRAT NA GRADU PODSREDA ob svetovnem dnevu turizma, 27. septembra 2023.

27. septembra obeležujemo svetovni dan turizma že vse od leta 1979. Kozjanski park se bo tudi letos pridružil temu praznovanju. V ta namen bomo v sredo, 27. septembra, med 10. in 17. uro za vse obiskovalce BREZPLAČNO odprli vrata gradu Podsreda.


Vljudno vas vabimo na brezplačen obisk gradu Podsreda, kjer si lahko ogledate številne stalne in občasne razstave ter zanimive prostore gradu. Vsak obiskovalec se na ogled gradu odpravi samostojno, za malce več vpogleda v zanimive zgodbe in zgodovino gradu pa za ogled gradu prejmete še avdio vodnik v kar 5 različnih jezikih – nem, ang, it, rus, slo.

Vstop je BREZPLAČEN ZA VSE – posameznike in družine. Naša Grajska kavarna bo prav tako odprta, da vas oskrbi z osvežilnimi napitki.

Več o enkratnih grajskih doživetjih in ostali ponudbi najdete TUKAJ.

Pridite in odkrijte bogato dediščino gradu Podsreda!

LEPO VABLJENI!

Zapri

GRAJSKA KAVARNA PODSREDA ostaja ZAPRTA zaradi obnovitvenih del. 

Trenutno na gradu Podsreda potekajo renovacijska dela, vključno s prenovo renesančne dvorane in grajske kapele, ki sta ključna dela naše kulturne dediščine.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem za razumevanje in potrpežljivost v tem času. Vabimo vas, da sledite našim obvestilom za nadaljnje informacije o ponovnem odprtju kavarne.

Medtem vas Grad Podsreda še vedno toplo vabi k raziskovanju njegovih zgodovinskih zakladov in uživanju v čudoviti naravi, ki nas obdaja.

 

Registration

Forgotten Password?