RAZSTAVA ONKRAJ ČASA – “ODTIS ROK V STEKLU”

Čeprav je od odprtja razstave “Odtis rok v steklu” minilo že kar nekaj dni, z vami z veseljem delimo nekaj fotografskih spominkov s tega očarljivega dogodka!

Ta razstava, ki jo gostita Kozjanski park in Društvo steklarjev Slovenije, je naš grad obogatila 10. avgusta letos. Gre za osupljiv prikaz steklarskega mojstrstva nadarjenih Mitje Lukanca iz Artlinia Glass Studia in Jasne LukancAlles Klar.

“Uresničili smo svojo zamisel, nekaj resnično posebnega!” sta svoje steklene stvaritve opisala umetnika in dodala, da je bil osnovni koncept projekta ustvariti otipljivo, pristno povezavo v sodobnem svetu, v katerem prevladujejo družbeni mediji in digitalna komunikacija.

Pri tej umetniški obliki gre za ohranjanje trenutkov, čustev in človeške energije na način, ki presega čas. Vsak odtis roke pripoveduje zgodbo in s pomočjo stekla lahko te trenutke ohranimo za prihodnje generacije.

Pridite in raziščite brezčasno lepoto ročnih odtisov v steklu ter začutite most med generacijami in oddaljenimi bližnjimi. Ta razstava govori o trajni moči človeške povezanosti in veseli nas, da jo lahko delimo z vami.

Zapri

Registration

Forgotten Password?